Društvene igre - Morobo Games Reward Points program

Morobo Games Reward Points program je program nagrađivanja kupaca internet trgovine https://www.morobo-games.com/
 
Svi registrirani članovi Morobo Games internet trgovine imaju pravo sudjelovanja u programu. Nakon registracije, prilikom svake kupnje društvene igre, dodataka, proširenja, itd., svaka 1 potrošena kuna predstavlja1 Reward Point (nagradni bod). Akumulirane bodove je moguće zamijeniti za popust prilikom naredne kupnje.
Bonus bodovi su također dostupni unutar same aplikacije (kliknite na My Reward Points ikonu).

Pogodnosti za korisnike

Iznos svake kupovine se zbraja na Vašem osobnom bodovnom računu. Sakupljene bodove možete zamijeniti za sljedeće pogodnosti--

1500 bodova= 5% popust na cjelokupni iznos kupnje
2500 bodova= 10% popust na cjelokupni iznos kupnje

Bodovi koje ne zamijenite za popust ostaju na Vašem bodovnom računu neograničeno vrijeme ili do ukidanja Morobo Games Rewards Points programa.

Bodovi i popusti su vezani isključivo za osobu na čijem bodovnom računu se nalaze te nisu prenosivi na druge osobe.


Zaštita osobnih podataka: prilikom registracije računa, korisnik Morobo Games Reward Points programa suglasan je da se podaci koje ostavi mogu prikupljati, obrađivati, pohranjivati i koristiti za istraživanje tržišta i u svrhe marketinga. Korisnik je suglasan da isključivo Morobo, obrt za trgovinu i usluge putem internet trgovine Morobo Games i programa smile.io koristi i obrađuje njegove podatke radi obavijesti o uslugama, proizvodima i ostalim aktivnostima te da ih neće davati na uvid, razmjenjivati, niti na bilo koji način proslijeđivati trećim osobama.
Svoju suglasnost za korištenje danih podataka moguće je u bilo kojem trenutku opozvati pisanim putem na email gdpr.morobo@gmail.com
Morobo, obrt za trgovinu i usluge zadržava pravo mijenjanja i/ili ukidanja programa bez prethodne najave.